Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop rond de sociale krachtlijn van de voedselstrategie van Stad Oostende

13 oktober 2020 @ 14:00 - 17:00

Beste deelnemers,

 

Over een kleine week, dinsdag 13 oktober, verwelkomen wij u graag corona-proof in de kantine van 0.666 (Hendrik Baelskaai 27, 8400 Oostende) voor de workshop rond de sociale krachtlijn van de voedselstrategie van Stad Oostende. Deze mail bevat alle informatie over de workshop, zodat u weet wat u kunt verwachten. Ik wil jullie graag ook bedanken voor de interessante kennismakingsgesprekken tot nu toe! (met enkelen van jullie zal ik nog telefonisch spreken vandaag of morgen)

 

De workshop begint stipt om 14:00 (inloop vanaf 13:30) met een korte inleiding van Kathy Belpaeme (strategische dienst, Stad Oostende). We zouden u graag willen vragen om op tijd af te komen. In de ruimte zullen drie tafels klaarstaan met stoelen daarrond op ruime afstand van elkaar. Wij verzoeken u om bij binnenkomst de stoel met uw naamsticker op te zoeken en daar plaats te nemen en te blijven zitten. Water, koffie of thee worden aan tafel geserveerd, alsook iets lekkers. Voor eventuele contactopvolging gebruiken wij het emailadres waarop u deze mail ontvangt. Indien u het toestemmingsformulier nog niet heeft kunnen ondertekenen, dan zullen deze voor u klaar liggen bij uw stoel.

 

Na een plenaire kennismakingsronde en introductie van mijn zijde, gaan we van start met drie rondes tafelgesprekken. In de eerste ronde zullen de tafelfacilitators – Maarten Crivits, Charlotte Prové en ikzelf – samen met u een poster invullen over de dimensie waar u bent ingedeeld. In de bijlage vindt u een overzicht van de drie dimensies en de vragen die aan bod zullen komen. Na een korte pauze, zullen de tafelfacilitators door wisselen en de poster meenemen naar de volgende tafel, zodat de poster kan worden aangevuld door de andere groepen. Deze rondes zullen een stuk korter duren dan de eerste ronde. De workshop eindigt met een plenaire reflectie.

 

Dan tot slot:

–          Voelt u zich (een beetje) ziek of verkouden, blijf thuis!

–          Ontsmet uw handen bij binnenkomst en voor en na toiletbezoek

–          Blijf tijdens de workshop zoveel mogelijk zitten op uw plaats

–          Breng uw mondmasker mee en draag deze gedurende de workshop

–          Houd afstand tot anderen

–          Probeer zo min mogelijk spullen aan te raken of door te geven en gebruik enkel uw eigen balpen (worden voorzien)

 

Gegevens

Datum:
13 oktober 2020
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Stad Oostende
Telefoon:
059 80 55 00
E-mail:
kathy.belpaeme@oostende.be

Locatie

O.666
Hendrik Baelskaai 27
Oostende, 8400 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie