Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Repair Café

19 mei 2018 @ 11:30 - 17:00

Beste Repairders én Lets Oostende!

Ter herinnering: Volgende zaterdag 19 mei is er het Repair Café in de Antenne! We spreken af om 11.30 u. ter plaatse. Vanuit de organisatie zullen we zorgen voor de materiaalkoffers en ook voor spijs en drank, zijnde een belegd broodje en drank.

Om het Repair Café bekend te maken bij het publiek van de Antenne was het de bedoeling om op dinsdag 15 mei een stand te bemannen op de buurtmarkt. MAAR dit initiatief is nog niet bekend genoeg en trekt nog te weinig volk om van deze gelegenheid gebruik te maken. De coördinator van de Antenne, Ewoud Dutellie, zei ons dat het effectiever zou zijn om tijdens de dialoogactiviteit ‘de Babbelbox’ reclame te maken voor het Repair Café. Onze collega Griet Cornille begeleidt iedere dinsdag deze activiteit en zij zal dit voor ons doen.

 

Daarnaast zullen Jan en ikzelf op donderdag 17 mei aanwezig zijn bij het open gaan van de winkel in de Antenne. Ideaal om de klanten te informeren over het repair café op zaterdag.

 

Dus Rob en Jean-Pierre, het is niet meer nodig om aanwezig te zijn op de buurtmarkt. Toch bedankt voor jullie positieve reactie om mee te helpen aan de buurtmarkt.

Tot dan!!

Groetjes,

Caroline en Jan

Gegevens

Datum:
19 mei 2018
Tijd:
11:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Caroline Croene

Locatie

De Antenne
Torhoutsesteenweg 291
Oostende, 8400
+ Google Maps