Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Forum : INTUITIE

28 juni 2017 @ 19:30 - 21:30

De Forum bijeenkomsten vervolgen op woensdag 28 juni om 19.30 gaat in D.C De Blomme, Chrysantenstraat 30, 8400 Oostende. Parkeerplaats in overvloed en vlotte busverbindingen!
Els Schrauwen zal het hebben over Intuïtie. Van opleiding is zij Bio Ingenieur, maar de relatie tussen rationeel denken en intuïtief aanvoelen heeft haar steeds geboeid. Daarover volgde zij opleidingen en trainingen oa bij Timotheus en Agape. Haar kennis wil ze graag delen met de andere Letsers. Zij omschrijft haar uiteenzetting als volgt :
Sinds Descartes: “Je pense, donc je suis” krijgt de ratio, het denken, een zeer grote plaats in onze maatschappij. Met alle gevolgen van dien. Rationele kennis is macht. Het voorzien, het voorvoelen wordt helemaal gewantrouwd. Het linker brein versus het rechterbrein. Terwijl beide ook evengoed samen kunnen werken. Vb. Onze intuïtie volgen en dan met rationele argumenten proberen te onderbouwen. Onze intuïtie terug leren vertrouwen is dus belangrijk. Hoe we dat opnieuw leren, daar zijn verschillende technieken voor. Ik wil graag een inleiding geven rond de werking van ons brein, om dan tot een gesprek rond deze technieken te komen. Welke yoga vorm spreekt jou aan? Welke meditatietechniek werkt voor jou? Wat doet het ervaren van de chakra’s? Of gebruik je een gewone dobbelsteen om beslissingen te nemen?
Het belooft zeker een leerrijke en boeiende uiteenzetting te worden. Inkom voor leden gratis. Niet Letsers 5€. Mét Uit-pas

Gegevens

Datum:
28 juni 2017
Tijd:
19:30 - 21:30

Organisator

Rika Biliau (LO 011)
Telefoon
0476 201143
E-mail
rmebilliau@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

OC De Blomme
Crysantenstraat 30
Oostende, 8400
+ Google Maps