Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Camerata Ostendia inviteert: Camerata Aetas Nova – Cantores Avvio

10 juni 2017 @ 19:30 - 22:00

Beste Muziekliefhebber,

Het Oostends dameskoor Camerata Ostendia viert dit jaar zijn 35-jarig jubileum. Naast een eigen jubileumconcert wil het koor gedurende zijn hele feestjaar een muzikaal aanbod presenteren. Met de concertenreeks “Camerata Ostendia inviteert” zet het professionele muzikanten in de kijker die ooit hun eerste muzikale stappen gezet hebben ergens in de Ter Duinen – Muzeschuit – Camerata-familie, of met wie ze een andere nauwe band hebben.

De Camerata kan bogen op een schare uitmuntende dirigenten. Tijdgebrek, lange reistijden en andere muzikale uitdagingen maakten dat hun wegen scheidden, maar de wederzijdse genegenheid blijft. Dieter Staelens en Reinhard Andries dirigeerden beiden de Camerata. Het derde luik in deze reeks is een dubbelconcert van hun huidige koren, respectievelijk de Camerata Aetas Nova uit Leuven en Cantores Avvio uit Brugge.
Michaël Vancraeynest verzorgt de pianobegeleiding

De koren hebben elk hun eigenheid, maar beiden laten zich niet graag in hokjes duwen. Al is het vermeldenswaardig dat de Camerata Aetas Nova ‘koor van het jaar’ was in 2008-2009 en Cantores dit jaar al zijn 75-jarig jubileum vierde. Klinkende namen uit het Vlaamse koorleven dus…

Op zaterdag 10 juni om 19u30 kunt u in het Thermae Palace te Oostende ontdekken wat ze voor u in petto hebben. Er zit gegarandeerd muziek in.

Kaarten in voorverkoop aan €10 bij de leden, via info@camerataostendia.be of telefonisch op het nummer 0496/72 29 72. Aan de deur kosten de kaarten €12.

Dit concert is ook een UitPas-evenement.

Met vriendelijk groeten,

Namens de Camerata Ostendia,

Annick Goes,
Voorzitter

Gegevens

Datum:
10 juni 2017
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:
http://www.camerataostendia.be/camerata-ostendia-inviteert-camerata-aetas-nova-en-cantores-avvio/

Organisator

Camerata Ostendia
Telefoon:
0496/72 29 72
E-mail:
info@camerataostendia.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Thermae Palace
Koningin Astridlaan 7
Oostende, West-Vlaanderen 8400 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32(0)59 80 66 44
Bekijk de site van Locatie