Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alain Allard Workshop

16 november 2018 - 18 november 2018

Beste dansers,

Hopelijk kan iedereen met volle teugen genieten van een zalige zomer en het lichaam helemaal voeden, laten herbronnen en alle zintuigen vol-ledig openen voor smaken, kleuren, geuren, geluiden maar ook voor die diepe stilte die de zomerse natuur ons kan brengen.

Het najaar 2018 brengt ons hier in Brugge twee prachtige absoluut niet te missen momenten . Ik voel me zo verheugd om zowel Jonahan Horan ( zoon van Gabrielle Roth) als Alain Allard (UK) naar Brugge te kunnen halen om hun jarenlange ervaring als 5 ritmes teacher met ons te delen. De meesten onder jullie hebben al waves gedanst bij mij of andere teachers en zijn klaar om te proeven van een tweedaagse workshop.
Een langzame opbouw met een vaste groep waar in alle eenvoud en met respect voor wat je zelf voelt in het moment helemaal in beweging te brengen en je lichaam tot de diepere lagen te voelen. Alles kan , niets moet, we zijn allemaal spiegels voor elkaar , leren van elkaar, delen onze dans met elkaar en voelen ons herboren door de zalige kracht die zo’n weekend ons brengt .

Wens je in te schrijven hou er rekening mee dat er een vroegboekingskorting is tot 1 OKTOBER voor zowel Jonathan Horan als Alain Allard.

Klik op onderstaande link en nadien op de flyer van beide teachers om alle verdere info te vinden of mail naar inschrijven@dansjegevoel.be :

Internationale Workshop 2019

Vanaf 7 september dansen we terug elke vrijdag een open wave in het Hof van Watervliet!

Fijne energetische zomer!

Katrien

Gegevens

Begin:
16 november 2018
Einde:
18 november 2018
Evenement Categorie:
Site:
http://www.dansjegevoel.be/workshops/

Organisator

Katrien Mazijn
E-mail
katrienmazijn@hotmail.com

Locatie

Sport Vlaanderen Brugge (Bloso)
Nijverheidsstraat 112
Brugge, 8310
+ Google Maps