Voor de creatievelingen met de pen

Goeiemiddag iedereen,

Onderstaande uitnodiging werd ook overgemaakt aan LETS Oostende en ik ben er zeker van dat sommigen onder ons zeker in de prijzen kunnen vallen, dus kruip in je pen en doe mee aan deze gedichtenwedstrijd, dit kan als individu maar ook als vereniging dus onder de noemer van LETS Oostende, indien je onder onze vereniging iets indient (en dat zou heel leuk zijn) gelieve mij dan ook op de hoogte houden 🙂

Grtz

Sabien

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

De stad Oostende en Promotiewerkgroep Landbouw organiseren een gedichtenwedstrijd rond het thema landbouw langs het traject van de Stadshoeveroute. Elke Oostendse inwoner, school en vereniging kan deelnemen aan deze wedstrijd.


Inhoud

De gedichten moeten handelen over landbouw in de ruimste zin (bijvoorbeeld landbouwdieren, het landbouwleven, de landbouwers, de natuur rond Oostende…) en mogen maximum 20 regels en/of 750 tekens bevatten.

Deelnemen

Deelnemen is gratis. Inschrijven kan tot en met zondag 12 maart 2017 via stadshoeveroute@oostende.be of per brief aan kabinet schepen Krista Claeys, Vindictivelaan 1, 8400 Oostende.

Prijs

De 15 beste gedichten worden vereeuwigd op borden langs de Stadshoeveroute. Op zondag 4 juni 2017 wordt de wedstrijd op gang getrokken met een evenement in en langs de vele hoeves van de Stadshoeveroute. Fietsers of wandelaars kunnen tussen zondag 4 juni en 31 augustus 2017 langs de Stadshoeveroute de gedichten lezen en punten geven.

De persoon, school of vereniging met het mooiste gedicht krijgt een mooie prijs aangeboden door de Oostendse landbouwers. Ook voor de tweede en derde plaats worden prijzen voorzien.